Wednesday, 27 November 2013

Sparkling Korea: Day Seven

Assalamualaikum wbt,

Hari ke-7 adalah hari last Yan jalan2 Korea.
Sedey nyeee...
Tapi jom kite tengok Yan p mane hari tu.

Yan ke Hangang Park and Yeoido Park. Kat sini ade SBS and KBS HQ..
SBS n KBS ni dua nama besar dalam industri hiburan Korea. KpOp!


63 Building ni betul2 tepi Han river, view cantik.
Kat sini la pengambaran drama My Girl yang femes tu.
Time Yoori dok tengok kat tropong tu di sini la tempatnya..hehe..

Selain tu kami jugak ke Kodak Theatre.
Tengok 4D movie, aquatic aquarium, wax statues and art exibition.

Han Gang River Cruise, naik boat time malam, diiringi lelampu..
Memang asyik.
Dapat tengok pemandangan Seoul masa malam.
Ade lampu2 dari beberapa brigde yg kami lewati dengan cruise.
Syiokkk~

Jom tengok photosss!




 


 


2 comments:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete